Howardsoffor


Det finns soffor och så finns det Howardsoffor. För många är Howardsoffan vad Rolls Royce är för bilfantasten. Soffornas soffa, crème de la crème.

De första Howardsofforna tillverkades redan på 1800-talet, och bara det att de hållit sin popularitet i flera hundra år, är bevis för att detta inte är en soffa vilken som helst. Den speciella designen är nog bekant för de flesta, med den mjukt svängda ryggen och stilrena linjer. Det är helt enkelt en soffa som andas elegans och lyx, vilket förstås är något de flesta drömmer om.

Tvärtom vad många tror, behöver inte denna lyx kosta en förmögenhet. Idag finns Howardsoffor för alla plånböcker, vilket ger många en möjlighet att förverkliga drömmen om den ultimata soffan. Sofforna finns också i många olika modeller, alla naturligtvis med den speciella design som gäller för just Howardsoffor. Den lätt svängda profilen, rena och mjuka linjer, samt de speciella avsmalnande benen. Många Howardsoffor är också försedda med hjul, vilket underlättar vid ommöblering och städning.

Många tänker sig förstås en två- eller tresitsig soffa i en sober klädsel, när man talar om Howardsoffor. Men, sofforna finns idag i många olika varianter. Du kan få en soffa i hörnmodell, eller en Howardsoffa med divan, för extra sköna och vilsamma stunder. Tänk dig den fantastiska vardagslyxen att kunna krypa upp i en divansoffa av Howardmodell, med en god bok och kanske en kopp värmande te.

Om du vill få en överblick över hela det enorma sortimentet av Howardsoffor får du det enklast här online. Här finns hela utbudet samlat, och du slipper ta dig runt till en massa olika möbelbutiker för att se alla modeller. Här finns också gott om kompletterande Howardmöbler, om du vill ha en matchande fåtölj, schäslong eller fotpall. Howardsoffor kommer verkligen till sin rätt om de kombineras med andra Howardmöbler, men du kan naturligtvis också kombinera ihop soffan med andra fåtöljer och möbler. Välj stilrena och tidlösa möbler så matchar de din Howardsoffa väl. För tidlös och stilren är väl de epitet vi först och främst ger en Howardsoffa, naturligtvis då tillsammans med lyx och elegans. Och alla dessa egenskaper tillför soffan ditt hem, när du väljer en Howardsoffa till ditt vardagsrum.

Soffan spelar idag en mycket viktig roll i de flesta hem, eftersom det är i den vi tillbringar alla timmar framför tvn. Men det är oftast också i soffan familjen samlas för fredagsmys, och det är säkert här du helst kopplar av efter en stressig dag på jobbet. Därför är valet av soffa så viktigt, och kraven på soffan är betydligt större idag än för bara några tiotals år sedan. Förutom en snygg design måste soffan också ha bra komfort och funktionalitet. Den ska vara skön och bekväm att sitta i, och naturligtvis också vara hållbar eftersom den används dagligen. Alla dessa krav klarar Howardsofforna galant, vilket gör dem till ett mycket bra val, även om du inte lägger allt fokus på utseendet. Snygg, bekväm och riktigt klassisk, vad mer kan man begära av husets nya soffa?